HRM, Trainingen, Management, Advies - Bureau Partiman

Wie zijn wij?

Dorien Partiman-Stet

Dorien Partiman-Stet

Drs. Dorien Partiman-Stet is historica en deed na haar studie veelvuldig historisch onderzoek, werkte in een museum, zat in het onderwijs en werkte in boekhoudkundige functies.
In de afgelopen jaren deed zij een uitgebreid onderzoek voor een Alkmaarse familie.  Haar diensten als historica voor u als persoon, bedrijf of instelling kunnen bijvoorbeeld bestaan uit archief-onderzoek, opzetten en ontwikkelen van een (museale) tentoonstelling, documenteren, interviewen, transcriberen en kunnen dan resulteren in brochures, catalogi, educatieve producten, monumentenroutes, tentoonstellingsscripts, e.a.

Dorien verzorgt tevens het officemanagement van Bureau Partiman, doet salaris-administratie en personeelswerk.
De diensten op dit vlak die zij u kan verlenen, kunnen bestaan uit  (re-) organisatie van uw personeels- en salarisadminstratie.

 

SAMEN:

Wij doen wat u van ons verwacht: meerwaarde toevoegen aan uw organisatie. Meerwaarde die ontstaat door onze betrokkenheid, veelzijdigheid, deskundigheid, ervarenheid en inspirerende manier van werken.
Wij doen ook wat u wellicht niet verwacht: zo adviseren wij onze klanten wel eens om een bepaald project niet te doen en dus geen geld aan ons uit te geven. Wij denken mee en adviseren alsof het onze eigen business betreft.
Wij doen onverwachte dingen: wij houden ervan onze klanten -in positieve zin- te verrassen. Door met innovatieve werkvormen of ideeën te komen. Maar ook door tegen te spreken en niet voor –politieke- druk opzij te gaan. Want wij blijven te allen tijde onszelf. Wij zijn te koop, maar onze integriteit niet.
Wij doen meer: het komt voor dat wij meer doen dan afgesproken en brengen dat niet altijd in rekening. Want wij werken in eerste instantie omdat wij geïnspireerd zijn, omdat wij graag problemen oplossen, omdat wij graag bijdragen en omdat wij trots op onszelf willen zijn.

Tansingh Partiman

Tansingh Partiman
Drs. Tansingh S. Partiman was al een buitenbeentje tijdens zijn studie geneeskunde. Zo werd hij geen arts, maar deed hij de vrije studierichting geneeskunde met neurobiologie en kinder- en jeugdpsychiatrie als hoofdvakken. Daarna volgde hij de postdoctorale opleiding psychotherapie.
 
Zijn belangrijkste vragen achter deze keuze waren: waarom doen mensen wat zij doen en hoe kun je dat begrijpen en eventueel bijsturen?
 
Hij beperkte zich niet tot lezen en filosoferen. Denken en doen gingen altijd samen. Zo was hij vanaf de roerige jaren zeventig actief als vrijwilliger. Eerst als 'actievoerder' en later als bestuurder van een groot aantal organisaties (van lokale omroep en ontwikkelingshulp tot ouderraad van een basisschool).
Zijn brede belangstelling voor het menselijke gedachtengoed leidde hem uiteindelijk naar de Vedische psychologie die naar zijn mening een breed en diepgravend perspectief geeft van waar het bij menselijk gedrag en het menselijk bestaan om draait.
 
In de werksfeer vervulde hij een groot aantal functies op het terrein van beleid, management en P&O in zorg, onderwijs en welzijn  (zie ook publicaties).
 
Voor Bureau Partiman behandelt Tansingh Partiman vragen rond management, personeel & organisatie en is hij actief als trainer, onderzoeker en adviseur.

MEER WETEN?

Vanwege de grote hoeveelheid spam hebben wij ons contactformulier verwijderd. Mail of bel ons en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ALLE DIENSTEN

Personele zaken en salarisadministratie Onze inzet leidt ertoe dat u als ondernemer wordt ondersteund en ontlast Integrale samenleving Zorg & welzijn, participatie, interactieve beleidsontwikkeling en meer Trainingen Bureau Partiman geeft trainingen op diverse gebieden Advies & beleidsonderzoek Wetgeving ten aanzien van ondernemersschap, personeelsbeleid en beleid